Vanochtend begon het al

gedachten log door op in Gedachten Log

Vanochtend begon het al maar ik had het niet door. Ik wilde niet opstaan, nergens voor nodig. Bien kwam me twee keer waarschuwen. Ik zou bakkie doen met Tim en Hurby, en brood halen bij Het Vlaamsch Broodhuis in Rotterdam, maar mijn telefoon was uit, leeg gegaan en vergeten. Dan maar een klusje, de schroeven van het wankele krukje aangedraaid. Geblowed buiten en de sleutel in het slot laten zitten. Bien was op de fiets en kon er niet in... 2e keer al deze week. Bien bozig, ik depri.

Langzaam stijgt het water, maar ik weet nog niet dat ik zwem. Huilen tijdens een film van Michael Moore. Ik zou dankbaar moeten zijn in Europa te leven. Huilen na het eten, ik vertel dat ik weer depressief ben. Ik denk teveel door, maak overal een probleem van. En waarom zou je nog houden van een kreupele, vergeetachtige, aandachtopeisende idioot? Waarom wil je me niet meer, omdat ik niet leuk meer ben, omdat ik vervelend ben? Dan wil ik niet meer verder leven.

Laat in de avond nog een gesprekje met Bien, mijn gedachten toch weer uitgesproken. Even gekroeld. Ik hou van jou.