Mijn Collectie Muziek

100 jaar opnames door op in Media

Het is gelukt om mijn complete collectie muziek voor jullie online beschikbaar te maken, met op dit moment meer dan 4200 artiesten en 63000 tracks, en gestaag groeiend sinds 1980. Wellicht kan je je eigen collectie aanvullen.
(1e LP: Songs In The Key Of Life - Stevie Wonder)
(Laatste: complete Transglobal Underground)

(Open de link hieronder in je browser, selecteer en rechtsklik of copy in nieuwe tab, eerst na waarschuwingen toch voortgaan.)

Technisch gezien met een symlink naar mijn collectie LAN backup, op de publiek toegankelijke Apache host http://213.184.118.228/buitenwesten/TUNES/ die draait op mijn laptop onder Linux Mint.

Het is nogal een directory, geduld. Het is wel over glas en 5GHz Wifi, en de laptop en de modem staan 24/7 aan. Met dank aan Caiway verandert het IP adres onaangekondigd wel eens, dat pas ik hier aan wanneer ik dat opmerk.

De collectie bestaat uit zo'n honderd jaar van de allerbeste opnames uit de muziek geschiedenis, naar mijn smaak.
Je kan ook streamen: Buiten Westen is streaming random radio from 100 years of the finest recordings in genres Rock Pop, Jazz Fusion, World Classic, Blues Country, Techno Ambient, Soul Funk, Reggae Rap.